Η Norwegian, πρώτη αεροπορική εταιρεία με δωρεάν wi-fi σε μακρινές πτήσεις

Η Norwegian ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στις διηπειρωτικές της πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προς τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική και την Ασία. Θα προσφέρει επίσης μια πιο γρήγορη, πληρωμένη σύνδεση για τους επιβάτες που θέλουν να δουν ταινίες μέσω streaming. Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι περισσότερο από το 50% του στόλου της από Dreamliner 787 θα προσφέρει δωρεάν wi-fi μέχρι το 2020.

Η Norwegian έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προσέφερε δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα ευρωπαϊκά της δρομολόγια το 2011 και η πρώτη που προσέφερε τηλεόραση ζωντανά το 2015.

Η υπηρεσία wi-fi τώρα επεκτείνεται στις πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, της Νότιας Αμερικής και της Ασίας στα αεροσκάφη της 787-9 Dreamliners και 737 MAX.

Τα πρώτα 787 που προσφέρουν wi-fi παραδόθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου 2018, ενώ στα αεροσκάφη 737 MAX θα ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου.

Οι επιβάτες Economy και Premium τς εταιρεία σε Boeing 787-9 Dreamliner και 737 MAX θα έχουν την επιλογή δύο πακέτων wi-fi: το “basic”, με δωρεάν πρόσβαση στο Internet με ταχύτητα αρκετά γρήγορη για περιήγηση στο διαδίκτυο, χρήση Social Media και λήψη/αποστολή emails και άμεσων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας τις δικές τους συσκευές, και το “premium”, το οποίο θα είναι αρκετά γρήγορο για μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω streaming. Η επιλογή της υψηλής ταχύτητας κοστίζει από 12,95 ευρώ για τρεις ώρες.
Share this:
Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa