ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

7 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση απο:Πειραιάς
Tags: Αιγαίο Πέλαγος, Κρουαζιέρα
τιμη απο /ατομο
7 προορισμοί | 27 διαθέσιμες κρουαζιέρες

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μύκονος (Ελλάδα), Μήλος (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Πειραιάς (Ελλάδα)

Η επταήμερη κρουαζιέρα μας στα Ελληνικά νησιά «Ειδυλλιακό Αιγαίο» σας καλεί να απολαύσετε τις διακοπές σας με φόντο τις ομορφιές του Αιγαίου και να ερωτευτείτε την Ελλάδα από την αρχή. Επισκεφτείτε πέντε από τους πιο μαγευτικούς νησιωτικούς προορισμούς, διάσπαρτους σε όλο το Αιγαίο και εξερευνήστε την ιστορία και την κουλτούρα του κάθε τόπου, πλάι σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά και ψαροχώρια που κρατούν ακόμα τον αυθεντικό χαρακτήρα τους. Η κρουαζιέρα μας ξεχωρίζει για το πλούσιο πρόγραμμά της που μέσα σε επτά ημέρες καταφέρνει να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες.
Με ολοήμερες στάσεις σε όλους τους προορισμούς, δεν θα περιοριστείτε μόνο στην ηλιοθεραπεία, τη χαλάρωση και τις βουτιές αλλά θα απολαύσετε κι όσα συμβαίνουν μετά τη δύση του ήλιου, όπως τη διάσημη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Επίσης, αν επιθυμείτε η κρουαζιέρα σας να έχει αέρα αποκλειστικά ελληνικό, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας και αντί για την επίσκεψη στο Κουσάντασι, να περάσετε μία ολόκληρη μέρα στο νησί της Σάμου. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει και επιβιβαστείτε για επτά αξέχαστες μέρες στις πιο όμορφες γωνιές του Αιγαίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ
Για τιμές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
7ήμερες κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά κάθε Δευτέρα από 15/04/19 έως και 14/10/19 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal.

Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa