ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ- ΕΛΒΕΤΙΑ-ΜΙΛΑΝΟ

5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνίες: 13/6/2019 Αναχώρηση απο:Θεσσαλονίκη, Αθήνα
Tags: ταξίδι, ΙΤΑΛΊΑ,ΕΛΒΕΤΊΑ,ΜΙΛΆΝΟ
τιμη απο €675 /ατομο
Μοναδική εμπειρία, ταξίδι για την περίοδο Αγίου Πνεύματος 2019
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΙΛΑΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ (Στρέζα)
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN AIRLINES για Μιλάνο. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη Ματζόρε, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γεύμα και καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRANDBRISTOL 4* plus. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΑΝΟ (Ελβετία)
Πρωινή αναχώρηση για το Κόμο και την ομώνυμη λίμνη του. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, ο Καθεδρικός ναός, γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει ,είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα που θα δούμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας. Πριν το μεσημέρι θα συνεχίσουμε για τα Ελβετικά σύνορα, με προορισμό το κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη του-μια πόλη που “κτυπά” με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού .Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΖΟΛΑ ΜΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΙΖΟΛΑ ΠΕΣΚΑΤΟΡΙ ΠΑΛΑΤΙ ΜΠΟΡΟΜΕΕ
Σήμερα θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στα κοντινά γραφικά νησιά Ίζολα Πεσκατόρι (Νησί των Ψαράδων) και Ίζολα Μπέλλα, όπου θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΣΤΟ ΑΛΠΙΚΟ ΖΕΡΜΑΤΤ (Ελβετία)
Πρωινή αναχώρηση για την εκδρομή μας στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο από το οποίο θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό και φθάνουμε στο “διαμάντι των Άλπεων”, το παραμυθένιο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού (σε υψόμετρο 1.620 μέτρων) στη σκιά της μονίμως χιονισμένης κορυφής του πολυφωτογραφημένου βουνού Matterhorn (4.480 μέτρα). Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους και τα πέτρινα σοκάκια, μέσα από τα οποία ξεπηδούν κάποια παλιά καλοδιατηρημένα ξύλινα σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις από την κουραστική, αλλά όμορφη εκδρομή μας .Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΜΙΛΑΝΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας. Πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β́, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής
ΤΙΜΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
 • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι μουσείων, θεαμάτων & δραστηριοτήτων, βαπορέτα - πλοιάρια,  δημοτικοί φόροι πόλεων (όπου υπάρχουν) και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Highlights
 • Λίμνη Ματζόρε
 • Λίμνες Κόμο Λουγκάνο
 • Νησία Ίζολα Μπέλλα-Ίζολα Πεσκατόρι
 • Λίμνη Ματζόρε
 • Μιλάνο