Ημερομηνίες: 4/8, 25/8 Αναχώρηση απο:Θεσσαλονίκη
Tags: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΥΘΗΡΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
τιμη απο €229 /ατομο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1 η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΝΕΑΠΟΛΗ (760 χλµ.)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07.00. Στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας για Λαµία φτάνουµε µέσω Αττικής οδού στον Ισθµό της Κορίνθου για γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζουµε για να πιούµε τον απογευµατινό µας καφέ στην ιστορική Σπάρτη και αµέσως µετά φτάνουµε στη Νεάπολη Λακωνίας όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, και γνωριμία µε την όμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

2 η ηµέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ Πρωινό.
Σήµερα η µέρα µας θα είναι σκέτη απόλαυση στην Ελαφόνησο το γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη. Υπέροχες εξωτικές παραλίες, που ανάµεσα τους ξεχωρίζει η παραλία του Σαρακίνο. που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση – µια χερσόνησο αγκαλιασµένη από αµµολόφους, µε κρυστάλλινα νερά. Χρόνος για να απολαύσουµε το µπάνιο µας και να γευµατίσουµε εξ’ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3 η ημέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ
Πρωινό και ξεκινάμε για την προαιρετική ημερήσια εκδρομή μας στα Κύθηρα. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε µοναδικές οµορφιές τα τοπία εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Παίρνοντας το πούλμαν μαζί μας θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το βασικό γύρο του νησιού, γνωρίζοντας την πανέμορφη Χώρα, με το επίνειο της το Καψάλι, την παραλία της Αγίας Πελαγίας, όπου και θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων και επιστρέφουμε πίσω στο ξενοδοχείο μας στη Νεάπολη. Διανυκτέρευση.

4 η ημέρα:ΝΕΑΠΟΛΗ- ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ– ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (220 χλμ.)
Πρωινό και μια ξεχωριστή μέρα μας περιμένει σήμερα. Το σπουδαιότερο σπήλαιο της χώρας μας, το σπήλαιο του Διρού. Στιγμές θαυμασμού και δέους μας επιφυλάσσει η επίσκεψη μας σε αυτό. Συνεχίζουμε τη μέρα μας διασχίζοντας τη Μεσσηνιακή Μάνη. Πέτρινα πυργόσπιτα, άγρια τοπία, ψηλές και απότομες βουνοκορφές, αλλά και εκπληκτικές παραλίες. Θα γευματίσουμε όπου βολέψει το πρόγραμμα, και θα κάνουμε στάση στην γραφικότατη Καρδαμύλη. Επόμενος σταθμός μας η χιλιοτραγουδισμένη Καλαμάτα, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

5 η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΚΟΡΩΝΗ (150χλµ.)
Πρωινό, και αναχώρηση για Πυλία (Νοτιοδυτικά). Η φύση σ’ αυτό το κοµµάτι της Μεσσηνιακής γης στάθηκε απλόχερη. Η πριγκίπισσα του Νότου η Πύλος µε την ένδοξη ιστορία της, η Καστροπολιτεία της Μεθώνης, η γραφική Κορώνη, και η λιλιπούτεια Φοινικούντα µας περιµένουν. Θα κάνουµε το µπάνιο µας στην πεντακάθαρη παραλία της Φοινικουντας, και θα γευµατίσουµε στην Πύλο .Θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα διασκεδάσουμε (προαιρετικά). Διανυκτέρευση.

6 η ηµέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ)
Πρωινό. Σήμερα θα γνωρίσουμε όλη σχεδόν τη δυτική Πελοπόννησο, περνώντας από τις καταπληκτικές παραλίες της και τις πολύ ενδιαφέρουσες πόλεις της. Θα επισκεφθούμε στη Χώρα το μουσείο όπου φυλάσσονται τμήματα από τις περίφημες τοιχογραφίες του ανακτόρου του Νέστωρα, καθώς και ευρήματα από τους μυκηναϊκούς τάφους. Θα περάσουμε από Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Πάτρα, Ρίο – Αντίρριο, και με διάφορες στάσεις για γεύμα εξ’ ιδίων, καφέ και ξεκούραση επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη. Το ταξίδι µας θα έχει τελειώσει άλλα εµείς πάντα θα αναζητούµε τις εικόνες που µας άφησε η υπέροχη εκδροµή µας.
ΤΙΜΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη - Ελαφόνησος - Νεάπολη Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Διατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής