Ημερομηνίες: 26/04/2019 Αναχώρηση απο:Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη
τιμη απο €249 /ατομο
Εκδρομή στη Μάνη, Πάσχα 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΜΕΑ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ (760 ΧΛΜ)
 
Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί και μέσω της ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και με ενδιάμεσες στάσεις ( θα σταματήσουμε για μια σύντομη περιήγηση στην αρχαία Νεμέα ) θα φτάσουμε στην Λακωνική Μάνη ( ΑΕΡΟΠΟΛΗ) .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Πάσχα στη Μάνη σημαίνει ακολουθία της περιφοράς του Επιταφίου στην Αρεόπολη, στον Άγιο Νίκωνα και στο Φλομοχώρι, όπου η ατμόσφαιρα είναι κάτι παραπάνω από κατανυκτική.

2η ημέρα: ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 110 ΧΛΜ) - ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ
 
Πρωινό και ξεκινάμε να ξεναγηθούμε στα σπήλαια Δυρού που θεωρούνται από’ τα καλύτερα λιμναία σπήλαια του κόσμου δούμε το νησιώτικο Γύθειο που θεωρείται και η πύλη της Μάνης.. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στα σπήλαια Δυρού που θεωρούνται από’ τα καλύτερα λιμναία σπήλαια του κόσμου Κατόπιν αναχώρηση για την υπέροχη Μονεμβασιά. Τόπος ιστορικός, με τον επιβλητικό βράχο της και τη φημισμένη μεσαιωνική καστροπολιτεία της αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Χρόνος να θαυμάσουμε την παλιά και τη νέα πόλη. Κατόπιν με την επιστροφή μας στην Αρεόπολη σύντομή περιήγηση στο ιστορικό της κέντρο από όπου ξεκίνησε και η Επανάσταση του 1821 . Το βράδυ της Ανάστασης, παρακολουθήστε το μαγευτικό θέαμα των βεγγαλικών στον ουρανό της Μάνης. Προαιρετικά μπορείτε να Επισκεφθείτε το Λεωνίδιο, για μια ξεχωριστή εμπειρία Ανάστασης... Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Λεωνιδίου, στο άκουσμα του «Χριστός Ανέστη», αφήνουν ελεύθερα χιλιάδες χρωματιστά αερόστατα, τα οποία γεμίζουν τον ουρανό με φωτεινές κουκίδες, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό και κατανυκτικό θέαμα! Φυσικά, βεγγαλικά και βαρελότα συντροφεύουν τα αερόστατα στο ταξίδι τους προς τον ουρανό.

3η ημέρα: ΑΕΡΟΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ - 2η ΑΝΑΣΤΑΣΗ «ΚΑΨΙΜΟ» ΙΟΥΔΑ
 
Πρόγευμα και αναχώρηση για το το νησιώτικο Γύθειο και να απολαύσουμε τον καφέ μας στην νεοκλασικά κτισμένη παραλία του Κατόπιν επιστροφή στην Αερόπολη όπου , στις δύο το μεσημέρι χτυπούν οι καμπάνες για τη Δεύτερη Ανάσταση, ενώ μετά τη Λειτουργία σειρά έχει το κάψιμο του Ιούδα

4η ημέρα: ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (760 ΧΛΜ)
 
Πρόγευμα και αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για τον γραφικό Μυστρά, Περιήγηση στο προστατευόμενο μνημείο της UNESCO και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής .Άφιξη αργά το βράδυ στην Θεσσαλονίκη
ΤΙΜΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενα λεωφορεία
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας
 • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
 • Περιηγήσεις του προγράμματος
 • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Είσοδοι μουσείων, είσοδοι αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Highlights
 • Νεμέα
 • Αερόπολη
 • Σπήλαιο Δυρού
 • Μονεμβασιά
 • Λεωνίδιο
 • Γύθειο
 • Μυστράς
Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa