Ημερομηνίες: 29/2/2020 Αναχώρηση απο:Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη
τιμη απο €149 /ατομο
Καρναβάλι Πάτρας 2020

Η Πάτρα είναι η βασίλισσα του ελληνικού καρναβαλιού, και δεν επιδέχεται καμία αντίρρηση σε αυτό. Η αχαϊκή πρωτεύουσα ντύνεται στα πολύχρωμά της από πολύ νωρίς και σφύζει από ζωή και «τρελή» μουσική στην κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Την έναρξη των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού προαναγγέλλει ο Τελάλης, περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της πόλης πάνω στο μουσικό άρμα του. Καλεί τους Πατρινούς κι όλους όσους βρεθούν στην Πάτρα εκείνη τη μέρα σε μαγικές συναντήσεις χαράς και ανέλπιστες διαδρομές διασκέδασης. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν το πρωί σε επιλεγμένα σημεία της πόλης και κορυφώνονται το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου Α΄. Εκεί είναι στραμμένο και το ενδιαφέρον, όπου μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής εκδήλωσης και την εμφάνιση του άρματος του Βασιλιά Καρνάβαλου συνοδευόμενου από πλήθος καρναβαλιστών, ο Δήμαρχος Πατρέων κηρύσσει την έναρξη των Εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού. Ακολουθεί υπαίθριο πάρτι, όπου η κεντρική πλατεία της πόλης μετατρέπεται σε μια τεράστια πίστα χορού, με χιλιάδες πιστούς καρναβαλιστές να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


- Μεταφορά με λεωφορείο από Θεσ/νίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Λαμία, Αθήνα, Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά, Ιωάννινα και Άρτα
- Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση μπροστά από το ξενοδοχείο
- Διαμονή στην καρδιά της πόλης ή σε οικονομικό ξενοδοχείο εκτός πόλης με δωρεάν συχνές μεταφορές προς/από το κέντρο
- Πρωινό στο ξενοδοχείο (απαραίτητο!)
- Δυνατότητα συμμετοχής στην παρέλαση με την ομάδα μας και late night party

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΠΑΤΡΑ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ “ΠΟΔΑΡΑΤΗ” ΠΑΡΕΛΑΣΗ
 
Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για το απόλυτο καρναβαλικό party γιατί δεν πρέπει να χάσουμε λεπτό. Η διαδρομή μας θα είναι ευχάριστη και με ενδιάμεσες στάσεις αλλά ξεκουραστείτε γιατί το 3ήμερο θα είναι δυνατό! Άφιξη στην Πάτρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική, παντού στο δρόμο θα συναντήσετε χαρούμενα πρόσωπα κάθε ηλικίας. Σήμερα σας περιμένει η νυχτερινή “ποδαράτη” παρέλαση και ατελείωτο party μέχρι το πρωί!

2η ημέρα: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ - ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ - ΚΑΨΙΜΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ
 
Το Πατρινό Καρναβάλι (εδώ και 170 χρόνια!) αποτελεί την κυριότερη έκφραση της πολιτιστικής κληρονομιάς, της Αχαϊκής πρωτεύουσας και παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια του κόσμου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 17 Ιανουαρίου και διαρκούν μέχρι την Καθαρή Δευτέρα. Το καρναβάλι της Πάτρας δεν είναι μόνο μια συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν χορούς, παρελάσεις, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, καρναβάλι των μικρών κ.ά. Σήμερα θα δούμε ή θα συμμετέχουμε στην φαντασμαγορική μεγάλη Παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων της Κυριακής. Ακολουθεί το τελετουργικό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο μώλο της Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Πάτρας.

3η ημέρα: ΠΑΤΡΑ - ΡΙΟ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
Σήμερα θα ξυπνήσουμε “λιγο” πιο αργά και θα πάρουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο. Στον λίγο χρόνο που θα έχουμε θα δείτε την πόλη τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
ΤΙΜΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa