ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ FLY & DRIVE

4, 5, 6 & 7 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνίες: 1/6 - 18/7, 19/7 - 8/9, 9/9 - 29/9 Αναχώρηση απο:Θεσσαλονίκη
Tags: Σαντορίνη, Αιγαίο
τιμη απο €219 /ατομο

Για να δείτε τη Σαντορίνη αυτό το Καλοκαίρι σας προσφέρουμε 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις και εξασφαλισμένες θέσεις
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στη χώρα σε προνομιακές τιμές 
  • Εφόσον επιθυμείτε ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβή-παράδοση στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Προαιρετικές εκδρομές
ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ / ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ / ΘΗΡΑΣΙΑ: 
Έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την Νέα Καμένη (Ηφαίστειο), τα Ζεστά Νερά, καθώς και το γραφικό νησάκι της Θηρασσιάς. Πρώτος σταθμός στην όμορφη διαδρομή, το νησί της Νέας Καμένης (Ηφαίστειο). Θα δείτε τους κρατήρες του Ηφαιστείου και θα ενημερωθείτε για όλη την δραστηριότητα του. Η δεύτερη στάση είναι το νησί της Παλαιάς Καμένης και τα ιαματικά Ζεστά Νερά. Τελευταία στάση μας είναι το γραφικό νησάκι της Θηρασσιας.
ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΑ:
Είναι φημισμένη για το ονειρεμένο της ηλιοβασίλεμα. Στη λεγόμενη Καλντέρα, στη Δύση του Ηλίου μαζεύεται πλήθος για να δει τον ήλιο να χάνεται μέσα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, έχοντας τα υπέροχα κιτρινοκόκκινα χρώματα του ήλιου.
ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: 
Η Σαντορίνη είναι το τελευταίο νησί των Ν. Κυκλάδων. Αναφερόμαστε σε αυτό σαν να είναι ένα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα συγκρότημα πέντε διαφορετικών νησιών, Η Σαντορίνη (Θήρα) είναι το κύριο νησί. Πολλοί λόγοι υπάρχουν για τους οποίους αυτό το νησί των Κυκλάδων έγινε γνωστό. Όλοι μας έχουμε δει μια εικόνα της Σαντορίνης (Ελλάδα). Χρώματα στο ουρανό, καταπληκτικά τοπία, γαλήνη και αρμονία στους γκρεμούς της Καλντέρας. Με την εκδρομή αυτή έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το νησί και την ενδοχώρα. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία, απολαύστε από ψηλά τα γραφικά τοπία της Σαντορίνης σε μια αξέχαστη βόλτα με ελικόπτερο. Πετάξτε πάνω από το ηφαίστειο, τους μοναδικούς σχηματισμούς της Καλντέρας, το Ημεροβίγλι, τα Φηρά, την Οία και όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού. Κάντε την κράτησή σας έγκαιρα, εξασφαλίστε διαθεσιμότητα, μειωμένη τιμή και απολαύστε μια περιήγηση στο στολίδι του Αιγαίου που δεν μοιάζει με καμία.

Σε ποιά περιοχή να μείνετε...

Φηρά: 
Η χώρα του νησιού, το κοσμοπολίτικο κέντρο της Σαντορίνης Φηροστεφάνι: Η προέκταση των Φηρών, δίπλα στην καρδιά του νησιού
Ημεροβίγλι: Φημισμένο χωριό συνώνυμο της μαγευτικής θέας στο ηφαίστειο Καρτεράδος: Το εμπορικό κέντρο του νησιού, δίπλα στα Φηρά
Μεσσαριά: 
Το απόλυτο γεωγραφικό κέντρο του νησιού
Περίβολος, Περίσσα: 
Φημισμένες παραλίες που σφύζουν από ζωή
Καμάρι: 
Ιδανικό κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο θέρετρο
Ακρωτήρι: 
Για διακοπές με θέα δίπλα στον φημισμένο αρχαιολογικό χώρο
Οία: 
Χωριό παγκοσμίως γνωστό για το υπέροχο ηλιοβασίλεμα