Ημερομηνίες: 17/4, 18/4, 30/4, 1/5/2020 Αναχώρηση απο:Βόλο –Λάρισα & Θεσ/νίκη
Tags: Οχρίδα, Π.Γ.Δ.Μ.
τιμη απο €149 /ατομο
Εκδρομή στην Οχρίδα, Πάσχα & Πρωτομαγιά 2020

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ημέρα: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΜΠΙΤΟΛΑ) - ΟΧΡΙΔΑ
 
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για την Οχρίδα. Στάση στα σύνορα για όσους επιθυμούν να κάνουν αγορές στο κατάστημα DUTY FREE. Στη συνέχεια διέλευση συνόρων και επίσκεψη στο Μοναστήρι (Μπίτολα), όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και το παζάρι. Άφιξη στην Οχρίδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο.

2η ημέρα: ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ
 
Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με πρώτη επίσκεψη στο Μουσείο Νερού για να θαυμάσουμε τα αρχαιολογικά ευρήματα που χρονολογούνται από τον 12ο - 7ο αιώνα π.Χ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες. Εδώ ξεκίνησαν οι Κύριλλος και Μεθόδιος, οι Έλληνες μοναχοί να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και την Βίβλο. Θα μεταβούμε έπειτα στην παλιά πόλη της Οχρίδας. Περιήγηση στα καλντερίμια, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες (Αγ. Σοφία, Αγ. Νικόλαος) κάτω από το κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ και τα μικρομάγαζα με τα είδη κεραμικής και λαϊκής τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

3η ημέρα: ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΤΣΑ - ΜΟΝΗ ΜΠΙΓΚΟΡΣΚΙ - ΜΑΥΡΟΒΟ
 
Πρόγευμα και αναχώρηση για μια διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Ντριμ, μέσα από το φαράγγι της Ράντιτσα (38χλμ.) το μεγαλύτερο βατό φαράγγι της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για το ιστορικό Μοναστήρι Μπιγκόρσκι και την λίμνη του Μαύροβο. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ θα έχουμε και πάλι το δείπνο μας.

4η ημέρα: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΛΙΜΝΗΣ & ΣΤΡΟΥΓΚΑ
 
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πόλη της Οχρίδας όπου σας προτείνουμε μια μίνι Κρουαζιέρα στην πανέμορφη Λίμνη. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε για βόλτα στην πόλη της Στρούγκας στον πεζόδρομο κατά μήκος του ποταμού. Από εκεί θα πάρουμε και τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας.

Στην 3ημερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 3η ημέρα του προγράμματος
ΤΙΜΕΣ

*Αναχωρήσεις από Βόλο Λάρισα & Κατερίνη επιβαρύνονται  με 20€ το άτομο
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
 • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Highlights:
 • Οχρίδα
 • Μοναστήρι Μπίτολα
 • Όσιος Ναούμ
 • Φαράγκι Ράντιτσα
 • Μαύροβο
 • Στρούγκα
Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa